Cappie bijna beschikbaar

Met Cappie creëer je super eenvoudig veel interactie met je leden en meer aandacht voor jouw organisatie met een hogere betrokkenheid.

Cappie is de interactieve app voor (sport)verenigingen, stichtingen en koepelorganisaties. Met deze app bereik je je leden, donateurs of relaties direct op hun mobiel. Met Cappie creëer je super eenvoudig veel interactie met je leden en meer aandacht voor jouw organisatie met een hogere betrokkenheid.


Cappie beheer maakt het maken van Cappie APP pagina pas écht eenvoudig.


De homepage en informatieve pagina’s in Cappie (uw eigen app) kunnen in het gebruiksvriendelijke Cappie beheer eenvoudig zelf aangepast worden. Als in deze visuele editor een aanpassing wordt gedaan, is deze verandering direct in uw eigen Cappie app zichtbaar bij iedereen die Cappie opstart.

 

cappie-beheer

 

Bepaal zelf de inhoud van Cappie


Met de introductie van onze verenigings-app Cappie krijgt u de mogelijkheid om snel en makkelijk informatie te delen met uw leden. U kunt op ieder gewenst moment informatie delen en aanpassen in Cappie. De inhoud van Cappie bepaalt en beheert u namelijk helemaal zelf in e-Captain.

CMS
Het beheer van de content van Cappie is ondergebracht in ons Websitebeheer. Zoals u in websitebeheer eenvoudig en snel webpagina’s kunt aanmaken kunt u ook app pagina’s aanmaken. En eigenlijk is het aanmaken van een app pagina nog eenvoudiger. In een app pagina maakt u gebruik van 1 kolom en daarop plaatst u alle widgets.


Drag&Drop
Met onze drag&drop editor kunt u eenvoudig app-widgets toevoegen aan een app pagina. Met behulp van de verschillende app-widgets kunt u helemaal zelf de inhoud van uw app pagina’s inrichten en bepalen of dit nu een stukje tekst is, een afbeelding of een nieuwsbericht. In de basis app heeft u al 13 verschillende app-widgets tot uw beschikking. In de interactieve variant komen daar nog eens 12 app-widgets bij. Nadat u een app pagina heeft gepubliceerd is deze direct zichtbaar in Cappie. Uw leden hoeven dus niet eerst Cappie te updaten op hun apparaat. De wijzigingen zijn direct zichtbaar.


Cappie menu
Niet alleen de inhoud maar ook het menu van Cappie beheert u helemaal zelf. U bepaalt zelf welke menu items er zijn en in welke volgorde deze staan. Ook de wijzigingen die u aanbrengt in het menu zijn direct zichtbaar in Cappie zonder dat de app hoeft te worden bijgewerkt.

En.... erg belangrijk is:  Ook als u géén website in e-Captain heeft kunt u Cappie gebruiken. De inhoud van Cappie beheert u los van de inhoud van uw website.


Cappie beheer beschikt over veel opties voor het opmaken van Cappie app-pagina’s; zo kunnen er bijvoorbeeld koppen, teksten, afbeeldingen, video’s, google maps kaartjes, nieuwsberichten en contactgegevens eenvoudig worden geplaatst, met vele styling opties. Vooraf wordt de huisstijl voor de pagina’s en pagina-elementen voor de app vastgelegd. Indien gewenst kunt u ook dagelijks de kleurstellingen aanpassen van uw eigen Cappie app.


Zo is in Cappie beheer altijd de juiste stijl beschikbaar en hoeft hier niet meer over te worden nagedacht. Het werken met Cappie beheer is heel erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk, en vereist geen kennis van HTML of CSS.

Wilt u meer weten over Cappie, neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Bel 073 - 614 14 40 voor onze helpdesk of stuur een email naar ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl

Komende week komen we met de laatste informatie en de definitieve versies en prijzen.

 

WEB én APP, 1 editor, 2 producten

Meer informatie over Cappie beheer

 
 

Wat is Cappie?

  • Cappie is de interactieve app voor (sport)verenigingen, stichtingen en koepelorganisaties
  • Met Cappie bereik je je leden, donateurs of relaties direct op hun smartphone/tablet
  • Met Cappie creëer je super eenvoudig veel interactie met je leden en meer aandacht voor jouw organisatie met een hogere betrokkenheid.
 

Kennismaken met Cappie

Via dit formulier kun je gratis een demo account aanvragen voor Cappie Interactief. Hiermee kun je 3 weken lang de volledig Cappie interactief-versie testen.

 

Contact

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl