Banner in e-Captain

Wat is de module Banner?

De module Banner is een van de ruim 30 optionele modules van e-Captain. De bannermodule is een extra CMS module welke apart te verkrijgen is. Met banners heeft u een commerciële module in handen waarmee u voor uw vereniging of stichting extra financiën kunt genereren. U maakt via deze module reclame voor bedrijven of personen die u willen ondersteunen en waar u mogelijk een partner-sponsor overeenkomst mee kunt sluiten.

Banner voorbeeld op pagina in e-Captain

Banner keuze mogelijkheden

Basisversie

De basisversie bevat in totaal 9 afbeeldingen kwijt welke rouleren binnen uw website. De afbeeldingen zijn verdeeld over 3 banners, die per stuk 3 afbeeldingen kunnen tonen.

Uitgebreid 3 x 30

De uitgebreid 3 x 30 versie bevat in totaal 3 banners die ieder 30 afbeeldingen kunnen bevatten. In totaal kunt u hiermee dus 90 banner afbeeldingen vertonen.

Uitgebreid 3 x 3 (onbeperkt)

De uitgebreid 3 x 3 versie kan afzonderlijk voor iedere map 3 banners tonen, waarin in elke banner 3 afbeeldingen rouleren. Met deze versie kunt u zelf bepalen welke banners op welke pagina vertoont mogen worden.

Banners bewerken op de pagina

Wanneer u over de uitgebreide versie beschikt mag u voor iedere (pagina)map afbeeldingen toewijzen aan een banner. U kunt dan voor iedere map afzonderlijk 3 banners maken, welke ieder 3 afbeeldingen mogen bevatten.

Banners bewerken op de pagina in e-Captain

Banner start en stopdatum

Een banner kan worden bijgehouden door middel van een start en stopdatum. Als u deze vorm kiest dan geeft u de begindatum op dat de banner mee gaat in website. Geeft u géén einddatum op dan loopt de banner onbeperkt mee. Geeft u een stopdatum op dan zal op de stopdatum de banner eruit gaan  Een banner kan ook worden bijgehouden op credits (aantal keer zichtbaar in de website). Afhankelijk van de gekozen displaytijd is het zeer eenvoudig aan te geven hoe vaak u de banner wilt laten zien.   

Banners zijn een middel om uw adverteerders, sponsors en overige contribuanten zichtbaar te maken op uw website en er voor te zorgen dat zij gezien worden als partner van uw organisatie. Banners kunt u natuurlijk ook opnemen in uw email of in uw correspondentie die u heeft. 

 

Module 6 weken gratis proberen

Onze optionele modules, enkele modules waaronder de module Online betalen uitgezonderd, kunt u geheel vrijblijvend 6 weken uitproberen.
Informeer er naar bij een van onze medewerkers.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van e-Captain in het algemeen neem dan contact op met een van onze medewerkers:
mail naar
ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl of bel met 073 - 614 14 40.

Zelf e-Captain ontdekken?

Voor wie is e-Captain?

Er is een e-Captain voor iedereen!

Verenigingen o.a.

 • Patiëntenverenigingen
 • Belangenverenigingen
 • Personeelsverenigingen
 • Pensioenverenigingen
 • Brancheverenigingen en meer...

Sport o.a.

 • Watersportverenigingen
 • Tennisverenigingen
 • Wielersportverenigingen
 • Schietsportverenigingen
 • Roeiverenigingen en meer...

Hobby & bedrijf

 • Fotoclubs
 • Merkenclubs
 • Hobbyclubs
 • Stichtingen
 • Midden en Kleinbedrijf (MKB) en meer...

Staat uw organisatie er niet bij, neem dan contact met ons op.
Bel 073 - 614 14 40 of stuur een email naar ofni.[antispam].@e-captain.nl

Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven