Nieuws

Cappie laten sponsoren

Geplaatst op 03-07-2019  -  Categorie: Cappie

Cappie laten sponsoren? Fluitje van een cent!


Met onze e-Captain app bereik je je leden, donateurs of relaties direct op hun mobiel. Hierdoor creëer je eenvoudig interactie, meer aandacht voor jouw organisatie en een hogere betrokkenheid.


We leggen het even uit:
In de Standaard en Interactieve versie van Cappie start je altijd op met het Cappie opstartscherm. In de Branded versie start je op met eigen logo. Als het Cappie opstartscherm of eigen logo weggaat, komt het promotie-/ sponsorscherm in beeld. Op dit promotie-/ sponsorscherm kan bijvoorbeeld het logo of een melding van een sponsor geplaatst worden. Dit scherm blijft 2 tot 6 seconden in beeld. Je kunt dit zelf instellen in het beheercentrum van Cappie.


Flexibel en persoonlijk
Stel je wilt gaan werken met Cappie, maar de kosten zijn een punt van aandacht. Dan kun je gebruik maken van deze aantrekkelijke extra feature in Cappie. Je kunt bijvoorbeeld jullie sponsor een maand lang tonen na het opstarten. Een unieke sponsormogelijkheid! Een sponsor betaalt dan bijvoorbeeld één of misschien wel drie maanden de kosten van de Interactieve of Branded versie voor jullie.

Je sponsor krijgt zo de unieke mogelijkheid voor: presentatie, naamsvermelding, een logo-uiting of aanbieding. Of misschien komen jullie tot andere ideeën die waarde hebben voor jullie sponsor(s) en leden. Variatiemogelijkheden genoeg. En elke keer als Cappie opstart wordt deze melding getoond aan leden, belanghebbenden en geïnteresseerden van de organisatie. Mooier kan niet!


cappie-beheer-sponsor-uitgelicht-scherm-voorbeelden


Pushberichten
Cappie biedt ook de mogelijkheid direct en persoonlijk met gebruikers te communiceren door het versturen van pushberichten. Zo breng je iedereen snel op de hoogte van bijvoorbeeld het niet doorgaan van een activiteit.

Meer informatie Cappie

 

Drie versies

Op basis van de wensen van jullie gebruikers kun je kiezen voor de appversie die het beste past bij jullie organisatie.


Cappie Standaard

Met deze versie bereik je alle betrokkenen met de meest actuele informatie snel en direct op hun mobiel.

cappie-standaard-widgets

Overzicht van Standaard Cappie widgets.

Cappie Branded

Naast alle mogelijkheden die de interactieve app biedt, maakt deze branded versie maatwerk mogelijk. Zo kan bijvoorbeeld je eigen app met logo en look & feel worden opgenomen in de verschillende appstores, natuurlijk onder je eigen organisatienaam.

Cappie Interactief

Deze interactieve versie zorgt ervoor dat je niet alleen informatie kunt verspreiden, maar dat leden en relaties ook kunnen reageren. Zij kunnen zich inschrijven voor activiteiten, gegevens uploaden en downloaden, meepraten in een forum etc.

Meer informatie Cappies versies


Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven