Nieuws

e-Captain de enige verenigingssoftware met Rabobank koppeling

Geplaatst op 24-05-2019  -  Categorie: Algemeen

e-captain-rabobank-koppelingWist u dat e-Captain de enige verenigingssoftware is met een Rabobank koppeling? De Rabobank heeft koppelingen met verschillende boekhoudpakketten zoals Exact en e-Boekhouden maar e-Captain is het enige verenigingspakket.

Door onze koppeling met de Rabobank kunnen uw bankschriften automatisch in e-Captain worden ingelezen en klaargezet om te worden afgeletterd. Hierdoor hoeft u niet meer zelf uw bankafschriften te downloaden en handmatig in te lezen in e-Captain.

Ook uw SEPA incasso opdrachten en betaalbestanden kunt u met de koppeling direct bij de Rabobank aanbieden. Die hoeft u dan ook niet meer te downloaden en handmatig aan te bieden bij de Rabobank.

Maakt uw organisatie ook gebruik van de Rabobank? Koppel dan uw Rabobankrekening aan e-Captain. Op onze helpwebsite vind u een uitgebreide uitleg over het maken van de Rabobank koppeling.

 

Uitleg e-Captain Rabobank koppeling


Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven