Nieuws

e-Captain komt met Cappie, de e-Captain App voor uw leden!

Geplaatst op 26-04-2019  -  Categorie: Algemeen

Binnenkort lanceren we Cappie, onze e-Captain app voor uw leden. Met Cappie kunt u eenvoudig communiceren met uw leden via een app. De app is beschikbaar voor zowel iOS (Apple) en Android apparaten en te downloaden via de App Store (Apple) en de Play Store (Android).

Cappie is volledig geïntegreerd in e-Captain en zodoende kunt u informatie uit e-Captain beschikbaar maken in Cappie. Cappie maakt het ook mogelijk om bijvoorbeeld push berichten naar uw leden te sturen.

Cappie is beschikbaar in drie varianten, een basis app, een interactieve app en een private label app die volledig in uw eigen huisstijl kan worden gezet.

Wil u meer weten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

 

cappy-illustrator


Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven