Nieuws

Transactiekosten iDEAL omlaag per 1-1-2019

Geplaatst op 06-12-2018  -  Categorie: Algemeen

Met ingang van 1 januari gaat het tarief voor IDEAL bij ons 5 cent omlaag naar 45 cent per transactie in plaats van 50 cent per transactie.

Met de module Online Betalen kunt u iDEAL koppelen aan e-Captain en kunt u, uw relaties ook met iDEAL laten betalen. Alle transacties zijn in e-Captain te zien en te lezen evenals alle batches die uitgekeerd worden. Deze transacties worden door e-Captain automatisch opgehaald en in e-Captain geplaatst. U hoeft bij vragen of problemen niet zelf contact op te nemen met Sisow maar stelt deze vraag gewoon aan de e-Captain helpdesk.

In overleg met onze Payment Service Provider, Sisow, gaat het tarief voor onze klanten dan ook per 1 januari 2019 naar beneden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van online betalen neem dan contact op met een van onze medewerkers.


Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven