Nieuws

Waarschuwing! Phishing mails in omloop

Geplaatst op 04-09-2018  -  Categorie: Algemeen

De laatste tijd krijgen wij regelmatig de melding dat het lijkt als of het mailadres van een van bestuursleden is gehackt. Vaak wordt er dan bijvoorbeeld gemaild vanuit het mailadres rettizroov.[antispam].@verenigingnaam.nl naar retseemgninnep.[antispam].@verenigingnaam.nl met het verzoek om met spoed een bepaald geldbedrag over te maken naar een buitenlandse rekening. Trap hier niet in! Dit is een phishingmail (nep mail) waarmee criminelen u geld afhandig proberen te maken.

U hoeft niet bang te zijn dat uw e-mail is gehackt. Uw e-mailadres is alleen onrechtmatig als afzendadres gebruikt waardoor het lijkt te zijn verstuurd door een van uw bestuursleden. Dit wordt ook wel spoofing genoemd. Bij twijfel kunt u altijd uw wachtwoord wijzigen!

Ontvangt u zo'n mail stuur deze dan naar de Fraude Helpdesk.


Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven